Man - Søn10:00 - 17:00

Dagsbillet

Under 18 årGratis
Voksen140
Gruppe (10+ per.)125

Populære søgninger

Mad og drikke

Restauranten

Når klokken slår frokost

Når blodsukkeret er lavt, og hovedet trænger til en pause, kan du finde plads i vores café på første sal i indgangshallen. Her er smørrebrød, sild, tarteletter, frikadeller, lune snitter og børnemenu til at styrke sig på.
Se menuen

Caféen

Kaffe, kage og æblekompot

I caféen kan du også finde søde sager til store og små. Køb kage, kaffe eller kakao og få mere ud af dit museumsbesøg med fornyet energi.

Madpakken

Også plads til det 'hjemmesmurte'

I vores madpakkerum er der masser af pladser til at nyde det hjemmebagte og medbragte. Hvis vejret tillader det, kan du sidde udenfor og supplere med en is fra vores bod og museumsbutik.

Hvad smager Danmark af?

Sammen med Hansen Is har vi prøvet at fortælle historien om Danmark i en is. Det er rødgrød med fløde og lakridsstykker. Fås kun på Nationalmuseet og vores andre besøgssteder.

Historiens bedste festmenuer

Hvert afsnit serverer podcastens huskok, Birgitte Kampmann, autentiske retter, som de måske har spist til danmarkshistoriens vildeste fester. Fra en hemmelig julefest i nazisternes fængsel til maskeballet, hvor Struensee bliver anholdt.
Butikken

Skål for fremtiden med smage fra fortiden

En mjød brygget på vølvens urterige. Vølvens magiske bulmeurt, som var stærkt euforiserende, er dog ikke på ingredienslisten. Men det er urter, som symboliserer lys, liv og håb for fremtiden – kvann, hyld og hamp på en basis af ribs og selvfølgelig god dansk honning.